CUPCAKES
DE XOCOLATA:
INGREDIENTS:
-125gr de mantega
-125gr de sucre
-2 ous
-100gr farina de pastissos
-75gr de cacau en pols
-Mitja culleradeta d'essència de vainilla
-Ingredients per al frosting:
-150gr de cacau en pols
-150gr de mantega
-50gr de llàgrimes de xocolata
PER A FER-LOS…
Preescalfa el forn a 180 º C.
En un bol bat durant dos minuts i amb l'ajuda d'unes varetes elèctriques
els 125gr de mantega juntament amb els 125gr de sucre fins a obtenir una
textura lleugera i escumosa. Sense deixar de batre, afegeix els ous a poc a poc
i d'un en un ia continuació la mitja culleradeta d'essència de vainilla.
En un altre bol, tamisa els 100gr farina per bescuits i els 75gr cacau en
pols i incorpora a la barreja. Remou fins a aconseguir una massa homogènia.
Reparteix la massa en els motlles i hornéalos durant 15 o 20 minuts, o fins que la massa pugi i quedi consistent.
Deixa refredar els cupcakes.
PER A LA
DECORACIÓ…
El que he fet per decorar els cupcakes és fer figuretes de xocolata. He utilitzat xocolata especial per fondrela millor. Llavors amb una màniga pastelera he dibuixat els bigotis i les notes
.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada